HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, March 30, 2011

"Segmen : Blog review oleh WawaZameri.com"

Assalamualaikum..

Opss..pagi² buka belog telah menemui perkara ini:

Ditag oleh Puan Kutu untuk segmen review blog oleh WawaZameri.com. Mari lakukannya sekarang.

Apa² hal pun haruslah mentepek banner terlebih dulu.



Cerita pulak apa yang best dekat belog cik Wawa ni. Yang tak best tak perlu dicerita (ada ke yang tak best?)

  • Belog yang comel dengan kaler pink, putih dan hitam. 
  • Tiada terlalu banyak widget comel yang mengganggu pembacaan. Betty suka pegi baca belog orang sebab nak baca entri tapi menci nak tengok widget comel. Ada jugak menda comel yang tak suka dilihat ekk..
  • Tiada unsur lucah, ganas, mengerikan atau menyinggung hati nurani orang lain di blognya.

Okeh. Kalau suka boleh join. Klik banner dengan kuat. Kena tag 1 orang. Memilih dengan suka iaitu No. Boleh No?



notajari:
Kak arianna..contest yang akak tag kita belum sempat buat. Insya-allah akan dibuat nanti.




6 comments

March 30, 2011 at 11:25 AM

akk, thanks join, wawa pun pelik jugaks, sebb dkt setting dia tulis 30 march :(

March 30, 2011 at 11:44 AM

mesti seorg yg kelakar kan tuan blog itu..tgk pic nye pun dah kelakar..hehe

March 30, 2011 at 12:00 PM

ngehhhh.ni kalau lepas test bolehlah buat nih.

p/s: cik betty nak join GA sizuka tak?mehlah join mehlahhhh :D

March 30, 2011 at 12:50 PM

yah..ehhe..(tiba2 jer kan)..haha

March 30, 2011 at 1:46 PM

ehehe...ratu mmg lemah sendi kalau kena tag.tapi suke baca tag orang...ble gitu... :)

March 30, 2011 at 3:03 PM

dari mommy tuk cikbetty..

http://mommylavender.blogspot.com/2011/03/seloka-hati3.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal