HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, March 7, 2011

Naklah Main Tepek² Jugak - Terpengaruhla Tu..

Assalamualaikum..

Mula² rasa malas nak join. Betul malas. Rasa macam tak best nak tepek iklan banyak² kat belog (wah bunyik macam suci je kan). Serious. Tak tipu. Dulu masa start blogging tak tau lah apa kebendanya nuffnang. Masa tak minat internet dulu adalah jugak terbaca pasal redmummy dekat suratkhabar (ke majalah? dah lupa). Dia dapat duit banyak dari internet. Ingatkan masa tu dia jual insurans secara online (adakah pulak? hehe).

Tengok belog² lain comel je ada iklan cik betty pun tepek jugaklah walhal takda sen pun kikiki. Kali ni macam naklah jugak tepek HeartBeat (pengaruh rakan sebaya dan tak sama baya nih..). Urm..jangan cakaplah cik betty mata duitan yer. Mata cik betty rabun jauh ajer. Cik betty cuma nak praktikkan pepatah orang tua²..sambil nyelam minum air (owh..lemas tak? lemas tak?..cik betty takut dowhh nak nyelam..takut air kikiki).

Tapi tak salah kan kan.. tapi cik betty nak cakap dulu nih..cik betty terjun (wah terjun sangatlah) ke dunia blog betty bukan sebab duit (keji ke kalau kita suka duit?) tapi sebab suka merepek (betull...dulu cik betty selalu merepek dalam buku kecik cik betty..memang khusus untuk merepek). Kalau kat dunia blog satu lagi memanglah untuk  bisnes online.

Korang nak join atau nak bagi orang tercayang hadiah? Mehla ikut tatacara di bawah (hehe..korang pun pandailah kan nak buat sendirikk..)


Step 1:



Step 2:

Dah sampai kat website heartbeat, klik pulak kat gambar yang macam ni..



Step 3:

Apa² hal pun mestilah buat akaun dulu..isikanlah semua details yer kawan²..


Step 4:

Dah siap kan..sekarang buat pulak akaun affiliate heartbeat



Step 5:


Dah tu pegi ikut arahan seterusnya..hehe..pandailah baca kan


Step 6:


Isi lagi details apa yang patutkan..



Step 7:


Pilihlah rekaletak iklan HB yang korang suka..ini semua mesti dah terer kan..kiki


Tamat sudaaa...hehe

7 comments

March 8, 2011 at 12:27 AM

hah? untuk apa ni ek ?

March 8, 2011 at 12:40 AM

hai saye da join awak :)join saye lak http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

March 8, 2011 at 7:29 AM

cik pulau pun baru je tepek ni..lalala~ ^^,

March 8, 2011 at 5:48 PM

ztie: samalah jugak..iklan..untung² dpt duit..tp x harap sgt ponnn

tayarpancit: yer sudah jln ke blog awakk

cikpulau: hehe..dh dpt income belanjalah sy yerr ^_^

March 9, 2011 at 12:36 AM

salam.. sy pun baru je tepek.. makasih na..

March 9, 2011 at 10:20 AM

halila: jom kita tepek reramai..hehe..

March 9, 2011 at 3:03 PM

ramai juga rakan blogger join ni..kakNo mmmmmm, hehehe takpe la kot hehe..anyway, thx kongsi info ni ya rina..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal