HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, March 30, 2011

Yuna&Adibah Noor dan Scha serta Irma Hasmie

Assalamualaikum..

Suka tak tiru artis pakai apa? Tak kiralah pakai apa² pun. Termasuklah pakai ini. Bukan bikini.

Yuna dengan Adibah Noor pakai brand sama.

Scha Al-Yahya pun tahulah dia pakai brand apa.

Alah..tengok nama² popular ni tahulah sedang memperkatakan apa kan. Kalau tak tahu jugak tak tahulah nak kata apa. Lempang muka sendiri kuat². Haha.

Oppss..ini untuk perempuan sahaja. Kalau lelaki nak pakai juga tak tahulah.


[pic google: eh nampakkan yuna dengan adibah noor kat situ]


[pic google: scha yang comel]


Minat Irma Hasmie?


[oh ruginya tak dapat tengok muka ke muka irma yang cantik - yang sebelah irma tu bukan betty tapi kawan betty]

Eh..nampak tak irma guna apa. FC Bio Sanitary Pad. 




20 comments

March 30, 2011 at 4:00 PM

lalaki pakai letak kat dahi..utk kasi sejuk kerana demam...huhuhuhu

March 30, 2011 at 4:38 PM

masih selesa dgn libresse

March 30, 2011 at 4:49 PM

pernah face to face ngan irma dulu.....kurus jer budak nie...tapi cantik sangat

March 30, 2011 at 5:13 PM

kalau tetiba lelaki pun nak join sama boleh jadi kes pelik disitu.kehkeh.

March 30, 2011 at 5:27 PM

:) :) lawa kannn...saye suke muka irma, lebih manis bertudung..hihi

meh ke rumah..
~damia same nenek~
keep in touch ye..♥♥♥

March 30, 2011 at 6:47 PM

kalau my hubby suka buat lawak.. kalau luka kat mana2 selalu suruh tampal pad.. mencik betul!

March 30, 2011 at 7:08 PM

hehe bes ekk brand nie?tak pnah cuba lg..

March 30, 2011 at 7:40 PM

adoiyai! abis suma org tau apa jenama kita pakai. eh? hihihi~

March 30, 2011 at 8:44 PM

saya pakai yg tak sama dengan depa2 ni semua...

March 30, 2011 at 9:46 PM

cantik dan ayu irma menutup aurat ya..tahniah...")

JOM NYANYI LAGU IKAN KELI

March 31, 2011 at 9:26 AM

irma dah berhijrah..bagus kan

March 31, 2011 at 11:39 AM

jenama rahsia hik2

March 31, 2011 at 12:37 PM

kakNo tag rina tau..http://mutiaranolangacontest.blogspot.com/2011/03/2nd-giveaway-dari-magrib.html

March 31, 2011 at 12:38 PM

No pun suka ikut stail artis ni..contoh ustz norbahya dan dr Muhaya..cantik2 tudung mereka kan rina..

March 31, 2011 at 1:08 PM

haha
ingat ape ah td

March 31, 2011 at 1:31 PM

Irma pakai tudung nampak ayu...I like..Follow blog akak..

March 31, 2011 at 3:05 PM

lelaki boleh pakai apa...



~kalau takut kencing malam..ekekekeke

March 31, 2011 at 3:14 PM

cntik irma... ske tgk klu pmpuan dh berhijrah...

March 31, 2011 at 4:00 PM

em tak pernah cuba lg...best ke...?irma mmg tambah cntik sejak bertudung.manis je.

April 1, 2011 at 6:58 AM

ada terbaca twiter wardina aritu ttg irma pkai tudung....ayu je muka...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal