HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Saturday, March 26, 2011

Riang Ria Dengan Upin dan Ipin vs Remy Ishak dan Maya Karin..

Assalamualaikum..

Mula².

Mintak maaf semalam takda berjalan blog ke blog kawan². Semalam cik betty tak bukak blog langsung. Langsung bermakna sikit pun tak. Semalam cik betty sibuk kemas rumah sebab nak balik kampung. Tapi hari ni insya-allah akan berjalan blog dengan gigih. Hehe..

Semalam punya semalam. Erti kata lain malam kelmarin.

Jalan² ke pesta konvo UTM.

[dua orang budak berjalan berani entah nak ke mana - budak baju biru tu tangan tak sakit ke??]



[berhenti entah tengok apa - bukan tukang tulis yang ambik gambar - tukang tulis tak tahu sebab tengah merayap tanpa memperduli 2 budak kat pesta konvo]


[oh rupanya mereka bergembira bermain buih di samping belon upin upin - tapi belon tak dibeli]


Malam semalam. Sebelum bertolak ke kampung singgah lagi pesta konvo. Seronok sangat sampai nak pegi 8 kali. Hehe. Taklah. Ada sebab kenapa ke sana.


[jumpa upin dan ipin - seronoknyaaa - mak budak pulak seronok terlebih]


[sebab seronok sangat kita ambik gambar 2 kali - abaikan makcik selebet berbaju merah tu]

Takda Remy Ishak dengan Maya Karin kat pesta konvo.

Nak tengok Maya Karin yang cun dalam filem Cun dekat wayang. Nak sokong filem tempatan.

Konon. 

Sebenarnya lebih nak tengok Remy Ishak yang uhh tak boleh nak cakap macam manalah. Kacak sungguh!

Kalaulah dapat. Mr papa tak nak pegi pun.

Tak dapat membagi sokongan kepada filem tempatan. Hehe. 











32 comments

March 26, 2011 at 10:25 AM

ingkn upin ipin tadika lg..besar je tu? ehhe

March 26, 2011 at 11:10 AM

bodek la sikit mr papa tu supaya gi tgk..haha..dpt jugak bergambar gan upin dan ipin..hehe

March 26, 2011 at 11:44 AM

tinggi sebenarnya upin ngan ipin tue ek. dalam TV rendah je.hehe

Nuffnang Cemburu Dengan Adsniaga

March 26, 2011 at 12:41 PM

hehe.. best la dapat jumpa upin ipin.. kalau sy tak jumpa remy ishak pun tak pe.. janji dapat jumpa Adi Putra.. hehe.. suka la tengok muka di macho je..

March 26, 2011 at 3:05 PM

uih...seronoknya dapat p sana..budak2 lagi la dan mak budak pun tumpang sekaki haha..kat labuan ni kurang pesta2/konvo2 camtu...sabo je leee..

March 26, 2011 at 4:01 PM

salam kenal bety~ slam petang jugak, mommy dah pollow blog bety pun.Mommy pun minat remy tu..mommy tak suka tengok wayang pun, en. somi ape tah lagi~hee.

March 26, 2011 at 5:48 PM

hehe mak budak terlebih dr budak

March 26, 2011 at 6:14 PM

saya jengah ni kak..selamat berkenalan..


bestnye dpt jumpe upin ipn..kalo anak buah sya tau ni,mesti dia xnsk blk rumah ney..huhu

March 26, 2011 at 10:10 PM

wah~ upin & ipin!!
apesal dorg tu tinggi & beso sgt skrg ni??
best btul anak2 including ibu kpd anak2 tersebut jumpa upin ipin

March 26, 2011 at 10:26 PM

comei sungguh si baju merah tu.. mcm anak dara gitu
NAK TAHU PENYUMBANG TRAFFIC TERTINGGI DI BLOG MELEKIT?

March 27, 2011 at 3:06 AM

salam..


memang kacak..Remy tu..

March 27, 2011 at 9:58 AM

salam..wahh!! ggurl saya pun suka gak dgn upin ipin ni..aritu de mai gak trg ni...hehehe!!

remy ishak ?? hensemm?? hdehehe...


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

March 27, 2011 at 10:20 AM

ok lah sebab anak2 tak takut...setengah budak tu, takut bila berdepan ngan patung cam upin ngan ipin tu..hehe..

March 27, 2011 at 11:13 AM

fuiyoo..
bestnya jum
pa upin ipin..
klau cik pulau jumpa pun excited gak rasenye.. hahaa

March 27, 2011 at 1:45 PM

comelnya !!
=)

bab upin ipin , sweet .hehehe

March 27, 2011 at 1:58 PM

rizal: hehe..tula beso kan..ingat nak salam tp sbb diaorg beso sgt x jd salam

March 27, 2011 at 1:59 PM

prince: dia x nk tgk sbb jeles remy ishak..haha..xlah..dia lg hensem dr remy

March 27, 2011 at 2:00 PM

cikgu den: hehe..sy yg rendah kut??

March 27, 2011 at 2:01 PM

fazz: Adi Putra? Hensem..tp remy hehe sukalah..

March 27, 2011 at 2:04 PM

No: rumah rina dekat dgn UTM..tula ada pesta konvo..kalau pesta lain malas nak pegi nya ha

March 27, 2011 at 2:05 PM

mommy: hai..tq sudi singgah sini ye..sy pon x baper gemar tgk wayang..pilih cerita tertentu je..hehe

March 27, 2011 at 2:06 PM

Qaseh: hehe..mak budak ni mmg kdg² over..

March 27, 2011 at 2:07 PM

yat: salam..nnt kakak g jengah blog awak ya..biasalah anak kawan kakak melompat² nk jumpa upin ipin..besar pengaruh kartun nih kat bebudak kan

March 27, 2011 at 2:09 PM

lekit: mana?mana?hehe..ilusi optik je tu..

March 27, 2011 at 2:09 PM

sekamar rindu: awak minat remy? bukan maya karin?

March 27, 2011 at 2:11 PM

weida: mmglah bebudak suka sgt..ada x yg x minat uoin ipin nih?

March 27, 2011 at 2:12 PM

arianna: sebenarnya my daughter x nak naik bergambo kalau sy dan bapanya x naik sekali..agaknya dia takut patung kut.

March 27, 2011 at 2:17 PM

cik pulau: hehe..jeles x?

March 27, 2011 at 2:17 PM

nelly: sweeeet memang..

March 27, 2011 at 3:01 PM

haha nk jugak bgambar ngan upin ipin.hehe

March 27, 2011 at 3:37 PM

remy mmg kacak..tapi kacak lagi fahrin ahmad..muehheheh

March 28, 2011 at 4:07 PM

laa shiannye x dpt tgk remi ishak....tapi dia mmg henchem kan?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal